Κοινοποιήθηκε το «αντίο» του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ένα βήμα πριν από τη διάλυση βρίσκεται ο Απόλλων Καλαμαριάς, η προσωρινή διοίκηση του οποίου κοινοποίησε στην ΕΣΑΠ την απόφασή της για αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, λόγω αδυναμίας να ανταποκριθεί στα συσσωρευμένα χρέη. Η εξέλιξη αυτή αφορά άμεσα τον Άρη, που ενδέχεται να επωφεληθεί άθελά του από την δυσάρεστη συγκυρία.

Ύστατη λύση για σωτηρία του τμήματος μοιάζει να αποτελεί το ενδιαφέρον του άλλοτε ισχυρού άνδρα της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ και της ΕΑ Πατρών, Νίκου Μπογονικολού, ο οποίος πάντως δεν συμφώνησε με τους Καλαμαριώτες στο πρώτο ραντεβού που έγινε.

Στο μεταξύ, ο προπονητής Χρήστος Πάτρας και οι παίκτες της ομάδας, δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους, παρότι είναι απλήρωτοι από το ξεκίνημα της σεζόν…

Το αν ο Απόλλων παραμένει… ζωντανός ή όχι, θα φανεί από την συμμετοχή του ή μη στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης, με την ΕΑ Πατρών (19:00). Ενδεχόμενη απουσία από τη μεθαυριανή αναμέτρηση, θα σημάνει οριστικά το τέλος.

Σε περίπτωση αποχώρησης του Απόλλωνα από το πρωτάθλημα, «κερδισμένοι» βαθμολογικά θα είναι ο Άρης και ο Παναθηναϊκός, δηλαδή οι μόνες ομάδες που είχαν χάσει βαθμούς (3 οι «κίτρινοι», 1 οι «πράσινοι») από τους Καλαμαριώτες. Κι αυτό, γιατί βάσει της προκήρυξης της Α1 ανδρών, όλοι οι αγώνες που έχει δώσει μια ομάδα που αποχωρεί, θεωρούνται ως μη γενόμενοι.

To Top