Επανήλθαν Σανκαρέ, Βράνιες και Νάτσο!

Τρεις λόγους για να αισθάνεται ικανοποιημένος είχε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στην σημερινή προπόνηση, στην οποία είδε να επανέρχονται στο κανονικό πρόγραμμα οι Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ, Γιούριτσα Βράνιες και Νάτσο Γκαρσία, έχοντας ξεπεράσει άπαντες τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν!

Ο Σανκαρέ είχε υποστεί κάταγμα στην επιγονατίδα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης πριν από 20 μέρες, ο Βράνιες συμπληρώνει δύο μήνες εκτός δράσης αφού είχε ταλαιπωρηθεί από μυϊκό τραυματισμό λίγο μετά το ντεμπούτο του, ενώ ακόμα μεγαλύτερο είναι το διάστημα απουσίας του Γκαρσία, ο οποίος είναι νοκ άουτ εδώ και τέσσερις μήνες, έχοντας προλάβει να συμμετάσχει μόνο στα φιλικά παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Αναγέννηση Επανομής.

Μάλιστα, οι δύο έμπειροι αμυντικοί μέσοι πέρασαν τις γιορτές… τρέχοντας, αφού ο Πρόμπιερζ και οι συνεργάτες του φρόντισαν να τους δώσουν ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για την εβδομάδα που προηγήθηκε.

Τόσο ο Κροάτης όσο και ο Βολιβιανός θα χρειαστούν κάποιο διάστημα ακόμα, προκειμένου να επανέλθουν στους επιθυμητούς αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ αντίθετα ο Σανκαρέ μπορεί να δηλώσει… ετοιμοπόλεμος ακόμα και άμεσα, εφόσον ο Πολωνός τεχνικός το κρίνει σκόπιμο.

Το αυριανό πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια ο Πρόμπιερζ θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για το μεθαυριανό παιχνίδι (15:00).

To Top