Κοινωνία Μελών Άρη: “Κάποιοι μας περνάνε για ιθαγενείς, δεν εξηγείται αλλιώς…”

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση για όσα τραγελαφικά συνέβησαν από τον διαιτητή Αρετόπουλο, αλλά και για όσα έχει κάνει στο παρελθόν ο διαιτητής Κουκουλάκης, που θα διευθύνει το ματς του Άρη με τη Βέροια, εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη.

Η ανακοίνωση: “Κάποιοι μας περνάνε για ιθαγενείς, δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συμβαίνει.

Τη περασμένη Δευτέρα η ομάδα μας βίωσε μια ΑΚΟΜΑ περίεργη διαιτησία, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της, αλλά στη συνολική στάση του Αρετόπουλου.

Ακολούθως, αντί να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο συγκεκριμένος διαιτητής για την «κακή» μέρα στην οποία βρέθηκε, καλείται σε απολογία η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ για συνθήματα (???) οπαδών της, οι οποίοι διοχέτευσαν με αυτό τον «βίαιο» τρόπο την 100% δικαιολογημένη οργή τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα είχαμε τον ορισμό του Κουκουλάκη για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, στο άκουσμα του ονόματος του οποίου ξυπνάνε ΜΟΝΟ άσχημες μνήμες στους οπαδούς της ομάδας μας.

Κύριοι υπεύθυνοι (Σουπερλίγκα, Ε.Π.Ο., Κ.Ε.Δ. κλπ) του ελληνικού ποδοσφαίρου, προφυλάξτε το «προϊόν» σας, ειδικά απέναντι σε ένα κόσμο που ΚΑΙ φέτος το «στηρίζει» παρά τις δύσκολες οικονομικά-και όχι μόνο-συνθήκες.

Μην εφησυχάζεστε βασιζόμενοι στο επίπεδο των Αρειανών οπαδών, για τους οποίους είμαστε σίγουροι ότι θα προστατεύσουν τα συμφέροντα της καψούρας τους, παρά τις συνεχόμενες προκλήσεις.

Με την ευκαιρία της παρούσης, καλούμε τον κ. Κουκουλάκη να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός και να μην επιβεβαιώσει την δικαιολογημένη καχυποψία του Αρειανού κόσμου.

Ελπίζουμε να είναι η πρώτη και τελευταία φορά φέτος που εκδίδουμε τέτοιου είδους ανακοίνωση σαν μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

 

To Top