Οι Ιάπωνες τιμούν τον Ηλία Ηλιάδη!

Οι Ιάπωνες τιμούν τον Ηλία Ηλιάδη! Η χώρα που… δημιούργησε το τζούντο θα τιμήσει τον Έλληνα δις Ολυμπιονίκη σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρει το “contra.gr” “το κεντρικό πρόσωπο της επίδειξης ιαπωνικών πολεμικών τεχνικών με τίτλο «Η Ομορφιά της Τεχνικής και της Φόρμας» που διοργανώνει η πρεσβεία της Ιαπωνίας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά (ώρα έναρξης 11:00) θα είναι ο δις Ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης.

Ο Mr Ippon του παγκοσμίου τζούντο, θα βραβευτεί από τον Πρέσβη της Ιαπωνίας, Χιρόσι Τόντα, ενώ θα συμμετέχει και σε επίδειξη που θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Η επίδειξη πολεμικών τεχνικών γίνεται για δεύτερη φορά μέσα στο 2012 και εκτός του τζούντο περιλαμβάνει καράτε, aikido και kendo. Μάλιστα εκτός του Ηλία Ηλιάδη θα συμμετάσχει και ο Ιάπωνας δάσκαλος του Kendo, Μιτσουνόρι Ματσουμούρα (7o Dan), ο οποίος διδάσκει στη Σερβία.

Στην είσοδο του αθλητικού χώρου θα βρίσκονται περίπτερα με ιαπωνικά τρόφιμα και είδη πολεμικών τεχνών. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου”.

 

To Top