ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κολέ: “Οι φίλαθλοι του Άρη είναι από τα καλύτερα κοινά της Ευρώπης εδώ και χρόνια!”

Ο Βενσάν Κολέ θυμήθηκε τον Νίκο Γκάλη και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τους οποίους αντιμετώπισε ως παίκτης στο Παλέ και υπογράμμισε πως η κλήρωση δεν ήταν καλή ούτε για τον Άρη, ούτε για την Στρασμπούρ στους “32” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο κορυφαίος σύγχρονος Γάλλος τεχνικός υπογράμμισε αρχικά: “Είναι καλή ομάδα ο Άρης, δεν είναι καλή κλήρωση για μας, αλλά δεν είναι ούτε γι’ αυτούς καλή η κλήρωση. Και οι δύο ομάδες έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να προχωρήσουν στις επόμενες φάσεις. Είχαμε περίπου το ίδιο ρεκόρ, τερματίσαμε περίπου στην ίδια θέση. Είναι σκληρή ομάδα, με ελληνικό χαρακτήρα, με έμφαση στην άμυνα και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πρέπει να καταφέρουμε εμείς να ελέγξουμε τον ρυθμό κι αν δεν κερδίσουμε, να είμαστε κοντά στο σκορ για να έχουμε πλεονέκτημα στην έδρα μας”.

Ρωτήθηκε αν έχει εικόνα από το τελευταίο παιχνίδι του Άρη και απάντησε: “Το παρακολούθησα. Ήταν έκπληξη το αποτέλεσμα, ίσως και γιατί ο ΠΑΟΚ είχε 0/20 τρίποντα. Ο Άρης ήταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι, αλλά έχασε στο τέλος. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Τζαμόν Γκόρντον. Θα τους βοηθήσει κι άλλο στη συνέχεια, θέλει κάποιο χρόνο, θα είναι πολύ καλή προσθήκη στην περιφέρεια. Ξέρουμε ότι πρέπει να περιορίσουμε τον Τζένκινς και τον Κάμινγκς, που είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Ο Τζένκινς είναι πολύ καλός σουτέρ, ο Κάμινγκς πολύ καλός με τις διεισδύσεις του”.

Για τις αναμνήσεις που έχει από το Αλεξάνδρειο είπε: “Θυμάμαι τον Γκάλη, τον Γιαννάκη. Ο Άρης ήταν από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τότε. Υπήρχε εκπληκτική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια εδώ. Οι φίλαθλοι του Άρη είναι από τα καλύτερα κοινά της Ευρώπης εδώ και χρόνια… Θυμάμαι τον κόσμο να γεμίζει συνέχεια το γήπεδο και να κάνει σαν τρελός για να δει τον Γκάλη και τον Γιαννάκη. Το ίδιο θα είναι και αύριο και θα πρέπει να διαχειριστούμε και τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε σοβαροί 40 λεπτά και να κρατήσουμε τις πιθανότητές μας ζωντανές για την ρεβάνς”.

To Top