ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κολίνα” ο Διαμαντόπουλος σύμφωνα με τον… εξυγιαντή παρατηρητή! Άντε και στο… “τσου-λού”

“Κολίνα” ο διαιτητής Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία σύμφωνα με τον… εξυγιαντή παρατηρητή! Άντε και στο… “τσου-λού” να τον δούμε και να τον καμαρώσουμε!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η περήφανη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ είχε πολλαπλή σημασία γιατί εκτός από το αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε την… πρόκληση να “κερδίσει” και τον διαιτητή, άξιο τέκνο της… εξυγίανσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ του… χαλίφη, ο παρατηρητής Γιάννης Τοπούζης έμεινε ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο «Κλ.Βικελίδης», συμφωνώντας με την απόφασή του να μη δώσει πέναλτι στο χέρι του Τσόσιτς!

Προφανώς γιατί ο παίκτης της ΑΕΚ απλά αγκάλιασε την μπάλα και με τα δυο χέρια, χωρίς να την… πάρει στα αποδυτήρια!

Στο 13′ ο παρατηρητής θεώρησε ότι ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ το γκολ του Βέλεθ, καθώς ο Γιουνές ήταν εκτεθειμένος, αλλά κανείς δεν μας είπε ότι για μια παρόμοια φάση, πέρσι μπούκαρε οπλοφορώντας το… αφεντικό στην Τούμπα, θεωρώντας ότι αδικείται και ξεκίνησε ολόκληρο… αφήγημα περί αδικίας, σφαγής κτλ.

Στο 29′ ο Άρης ζήτησε πέναλτι, όταν μετά από σουτ του Ματέο Γκαρσία η μπάλα κουλουριάστηκε σαν… γάτα στην αγκαλιά του πεσμένου Τσόσιτς. Εάν ήταν τερματοφύλακας θα μιλούσαμε για κορυφαίο μπλοκάρισμα της μπάλας, αλλά εδώ είχαμε να κάνουμε με έναν στόπερ! Ε, και; Τι έφταιγε ο Τσότσιτς.

Φυσικά, αυτές ήταν οι δυο πιο κραυγαλέες φάσεις. Γιατί αν ήταν κάποιος στο γήπεδο θα έβλεπε την… διατεταγμένη υπηρεσία του Διαμαντόπουλου, ο οποίος έστειλε ένα ξεχωριστό… μασκέ πάρτι στο Χαριλάου!

To Top