Μπάσκετ με αμαξίδιο: Ήττα του Άρη από το Μαρούσι στην πρεμιέρα

Την ήττα από το Μαρούσι με σκορ 60-45 γνώρισε η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η απουσία του Παναγιώτη Χρυσοβέργη, λόγω σοβαρού τραυματισμού στον ώμο κατά την διάρκεια προπόνησης ήταν εμφανέστατη, αφού λόγω classification, ο Άρης αναγκάστηκε να παίξει μόνο με έναν ψηλό καθ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Το Μαρούσι παρουσιάστηκε πιο έτοιμο για την σημερινή αναμέτρηση και κατέκτησε επάξια την νίκη. Ο Άρης κατάφερε να επιστρέψει από το -21 , στην τρίτη περίοδο φτάνοντας μέχρι και το -6 αλλά η κούραση δεν έδωσε το δικαίωμα στην νίκη.

Το τελικό σκορ 45-60 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα . Σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπου για πρώτη φορά οι ομάδες πρέπει να περάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ελπιδοφόρα εικόνα αποτέλεσε η παρουσία τριών γυναικών αθλητριών στη ομάδα του Αμαρουσίου, δείχνοντας πως το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο δεν γνωρίζει διακρίσεις ούτε φύλλου ούτε έθνους.

Επόμενος αγώνας για τον Άρη , εκτός έδρας με την ομάδα της Δωδεκανήσου στην Ρόδο , το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.

Άρης Wheelchair B.C. (Χατζηζωγίδου ): Σαουλίδης 2, Καραδήμος, Βαριτυμίδης, Μαλτάς 4, Γαβράς, Κεφαλάς 9 (1), Χρυσοβέργης 2, Τσιντάρης 11, Οικονόμου 4, Συμεωνίδης 4, Βλαστός 8.

Μαρούσι (Γιώρας): Μίνα 2, Τσαουσίδης 2, Αλ Χουσείν 23, Τριανταφύλλου 18, Κορκίδης 15, Μιχαλόπουλος, Αρβανιτίδου, Κλάτση, Μιχαλοπούλου.

To Top