Κολακευτικά σχόλια Τσάνα για τον Γιαννιώτα και τον Νταμαρλή!

Θετικό πρόσημο έβαλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας στους Γιάννη Γιαννιώτα και Ερωτόκριτο Νταμαρλή για την συμμετοχή τους στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Αυστρίας στο Άργος.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσάνα στο “Αθλητικό” Μετρόπολις:

Για την χθεσινή εμφάνιση της Εθνική Ελπίδων: «Πήγε αρκετά καλά, αυτό που κοιτάμε είναι πως να γινόμαστε καλύτεροι. Χθες έπαιξαν τέσσερις ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά. Όταν έρχονται καινούργιοι ποδοσφαιριστές προσπαθούν αν μπουν μέσα στο σύνολο των παλιών. Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα γιατί η εξέλιξη μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί παίξαμε καλά, είχαμε δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες. Και οι αρκετές αλλαγές που γινόντουσαν έκοβαν το ρυθμό, αλλά μπορώ να πω πως είμαστε σε καλό σημείο».

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα: «Έχει τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα του στο πρωτάθλημα αλλά και στην εθνική ομάδα, είχε καλές εμφανίσεις που συνεχίζονται στην ομάδα του. Ηρεμεί ο τρόπος που σκέφτεται, έχει τα χαρακτηριστικά και την ικανότητα και αξιοποιώντας τα σε μεγάλο βαθμό θα φανεί το πως θα προσεγγίσουν τις εμφανίσεις του. Ο Σάντος ανάλογα με τις σκέψεις που κάνει δίνει τη δυνατότητα σε νέους να παίξουν στην Εθνική Ομάδα, δε θα ξεχάσουμε πως έβαλε το Σταφυλίδη χθες. Είναι πολύ σημαντικό πως χθες δεν έπαιξε κανένας από το Euro και το γεγονός πως παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα».

Για τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή: «Είναι η δεύτερη φορά που είναι στην Εθνική Ελπίδων μετά τις εμφανίσεις του με τον Άρη. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα και θα αφήσουμε τα νέα παιδιά να δείξουν αν μπορούν να παίξουν».

 

To Top