Νομική υπόσταση στο Aris Golden Club για την απόκτηση των μετοχών της ΚΑΕ

Τρόπους για να αποκτήσει νομική υπόσταση το Aris Golden Club και μέσω αυτής της οδού να αποκτήσει τις μετοχές της ΚΑΕ επεξεργάζονται οι άνθρωποι του Άρη. Ήταν κι αυτό ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν χθες, ώστε οι μετοχές να περάσουν από τα χέρια των μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ και του Θανάση Τζεβελέκη στο νεοσύστατο κλαμπ, το οποίο προς το παρόν δεν έχει νομική υπόσταση.

Το Aris Golden Club δημιουργήθηκε για να στηρίξει οικονομικά και όχι μόνο τη νέα κατάσταση στα διοικητικά της ΚΑΕ. Από τη στιγμή που αυτή η προσπάθεια θα τονωθεί και θα επεκταθεί, όπως έχουν σχεδιάσει οι μέτοχοι, αλλά και εξωδιοικητικοί παράγοντες, επόμενο βήμα είναι να βρεθεί ο τρόπος εκείνος, ώστε να μπορέσει στο προσεχές μέλλον να αποκτήσει νομική υπόσταση και να πάρει τις μετοχές της ΚΑΕ.

Ουσιαστικά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στο μυαλό τους να γίνει το Aris Golden Club η αντίστοιχη Κοινωνία Μελών του ποδοσφαίρου, που έχει τις μετοχές. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα μελετηθεί από νομικούς αυτό το εγχείρημα ώστε να ξεκινήσει η υλοποίησή του.

 

To Top