ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Κολλάει» η πώληση της Μίλαν: Οι Κινέζοι παρουσίαζαν πλαστό τραπεζικό έγγραφο

Και ξαφνικά, πρόβλημα με την πώληση της Μίλαν! Οι Κινέζοι υποψήφιοι επενδυτές που ήταν έτοιμοι να αγοράσουν τον ιστορικό ιταλικό σύλλογο παρουσίασαν, σύμφωνα με το αμερικανικό οικονομικό πρακτορείο «Bloomberg», πλαστό τραπεζικό έγγραφο κατά την πρώτη φάση των διαπραγματεύσεων!

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Σίλβιο Μπελουσκόνι και Κινέζων είχαν καταλήξει σε συμφωνία, με τους Ασιάτες να είναι έτοιμοι να πάρουν στα χέρια τους το 99% των μετοχών της Μίλαν, με το ποσό των 740 εκ. ευρώ. ωστόσο, η παραπάνω εξέλιξη, προφανώς, «παγώνει» τις εξελίξεις.

Το επίμαχο έγγραφο είχε σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα την σφραγίδα της τράπεζας του Γιανγκσού, ωστόσο σε επικοινωνία με την εν λόγω τράπεζα, υπήρξε κατηγορηματική διάψευση πως έχει δώσει κάποιο σχετικό έγγραφο! Από την άλλη μεριά, το γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει πως πολλά παρόμοια σχετικά έγγραφα είχαν παρουσιασθεί κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την εταιρεία «SinoEurope Sports» που θέλει να πάρει τη Μίλαν, να προσπαθεί να αποδείξει την οικονομική της φερεγγυότητα.

Όσον αφορά την εταιρεία «Fininvest», με την οποία ο Σίλβιο Μερλουσκόνι διαχειριζόταν την Μίλαν εδώ και τριάντα χρόνια, προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα, ωστόσο αυτό έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις στην Ιταλία.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει απόλυτη συμφωνία, ενώ έχει κατατεθεί ήδη και η πρώτη δόση από τους Κινέζους, ύψους 100 εκ. ευρώ!

Πηγή: sport-fm.gr

To Top