ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψηφίδης: “Ο Ερασιτέχνης γίνεται ακόμα καλύτερος – Ετοιμάζουμε νέο γήπεδο κάτω από τη Θύρα 1”

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μίλησε αναφορικά με την πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων για την χρονιά 2016-2017 και την συνεχόμενη εξέλιξη του υπάρχει στον Ερασιτέχνη.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Αρένα:

Για την πρώτη συγκέντρωση: «Έγινε η πρώτη συγκέντρωση και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι έχουμε μπει σε καλό δρόμο και προχωράμε πολύ καλά. Μιλάμε για ένα σύλλογο τεράστιο με 25 αθλητικά τμήματα, 35 υπεύθυνους τμημάτων, 55 προπονητές και 120 εργαζόμενους».

Για τις ακαδημίες μπάσκετ: «Θα ήθελα να πληροφορήσω τον κόσμο ότι ετοιμάζουμε το νέο γήπεδο μπάσκετ το οποίο ήταν σε κακή κατάσταση , κάτω από την Θύρα 1 και θα είναι ένα πρότυπο. Οι εργασίες ξεκίνησαν και πάνε πολύ καλά, σε 2-3 βδομάδες θα είμαστε έτοιμοι να το παρουσιάσουμε.

Ο Α.Σ. γίνεται ακόμα καλύτερος και θα μπορούν να έρχονται οι γονείς με τα παιδιά τους και να διαλέξουν όποιο άθλημα θέλουν. Γίνονται γραφεία προπονητών, αποδυτήρια καινούρια, τουαλέτες καινούριες, θα έχει κυλικείο, καφετέρια. Θα είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός χώρος».

Για τους «κιτρινόμαυρους» πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο: «Το δημοτικό συμβούλιο με την… παρέα της ΚΑΕ και τον Α.Σ. θα τιμήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας, τους μπασκετμπολίστες με αμαξίδιο. Σήμερα ήρθε και η πρόσκληση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Την Δευτέρα θα γίνει αυτή η όμορφη στιγμή».

To Top