ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Κολλάει» του Ιμπάνιες – Καστεγιάνο και Πιρς στο… κάδρο

Ο Άρης κινείται εκ νέου για αριστερό μπακ καθώς η περίπτωση του Λουίς Ιμπάνιες παραμένει στάσιμη, με τον Αργεντινό μπακ να μην έχει δώσει την τελική του απάντηση.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν άλλους μεταγραφικούς στόχους, με προτεραιότητα να παίρνουν οι Ντάνι Καστεγιάνο και Τομ Πιρς.

Ο πρώτος είναι ο αδερφός και συμπαίκτης του Χάβι Καστεγιάνο στην Λας Πάλμας, που απασχόλησε τον Άρη προτού αποκτηθεί ο Λούκας Σάσα στα αμυντικά χαφ. Ο Ντάνι είναι 31 ετών, ύψους 1,80μ. και αγωνίζεται από το 2011 στην Λας Πάλμας. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και την περασμένη σεζόν είχε μια γεμάτη χρονιά με 22 παιχνίδια με μία ασίστ.

Όσον αφορά τον Πιρς, είναι 21 ετών, ανήκει στην Λιντς, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 7 ματς πετυχαίνοντας ένα γκολ και στη συνέχεια έπαιξε 9 ματς ως δανεικός στην Σκάνθορπ -υποβιβάστηκε στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας “League 2”- σκοράροντας και εκεί ένα γκολ.

Το συμβόλαιο του Άγγλου αριστερού μπακ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 στη Λιντς, με τον Άρη να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του.

To Top