ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει τον Μακρή η ΑΕΛ Λεμεσού, αποφασίζει ο ΑΠΟΕΛ

Την προσθήκη του Ανδρέα Μακρή περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΛ Λεμεσού, με τον ΑΠΟΕΛ, όπου και ανήκει ο 24χρονος επιθετικός, να αποφασίζει για το μέλλον του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, περιμένει τον Μακρή να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας του, λέγοντας πως αυτή θα είναι και η μοναδική προσθήκη μέχρι τον αγώνα με τον Άρη για το Europa League στις 25 Ιουλίου.

Ο Μακρής για τρίτη σερί χρονιά συμμετέχει στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, όμως – όπως και πέρσι – ενδεχομένως να μη συνεχίσει εκεί. Ακολούθησε πλήρως το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ σε Αυστρία και Κύπρο περνώντας από το μικροσκόπιο του Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος σύντομα θα κληθεί να δώσει την τελική του απόφαση αν θα κρατήσει ή όχι τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.

Την απόφαση του Ιταλού τεχνικού περιμένουν στην ΑΕΛ που αισιοδοξούν ότι θα έχουν και στη νέα σεζόν τον Κύπριο επιθετικό στο ρόστερ. Η επιλογή του πολυθεσίτη στην επίθεση Μακρή κρίθηκε ως αρκετά πετυχημένη, μιας και από παγκίτης στον ΑΠΟΕΛ βρέθηκε βασικός στην ΑΕΛ καταγράφοντας 24 συμμετοχές (18 βασικός, 6 αλλαγή), συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

To Top