Κολλήγα: “Τιμή η βράβευση, ο κ. Βούτσας από τους καλύτερους”

H γενική αρχηγός του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη, Ρία Κολλήγα, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 για την βράβευσή της από την ΕΠΣΜ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά:

-Για την χθεσινή της βράβευση:

Είναι πολύ τιμητικό για μένα. Ευχαριστώ που επέλεξαν να βραβεύσουν και μένα ανάμεσα σε αυτούς τους θρύλους. Ήταν ζωντανοί θρύλοι χθες. Το λέω και συγκινούμαι ακόμη ήταν μεγάλη τιμή για μένα.

-Για την πορεία της στο ποδόσφαιρο:

Σιγά σιγά αρχίζει και το προσπερνά ο κόσμος. Αρχίζουν και αλλάζουν κάποια ταμπού. Αν έχω προσφέρει είναι δύσκολο να το πω και εγώ. Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά τελειομανής και έχω να δώσω ακόμη πολλά όσο μπορώ

-Για το αν μετάνιωσε που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο :

Όταν υπάρχουν όμορφες στιγμές είναι όλα καλά. Στα δύσκολα πρέπει να έχεις δυνατή προσωπικότητα για να συνεχίσεις. Μπορεί στιγμιαία να το σκέφτηκα αλλά αγαπάω αυτό που κάνω και έβλεπα το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό προσπαθώ να περάσω και στα κορίτσια.

-Για την ομάδα των κοριτσιών:

Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια θα συνεχιστεί. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι έγιναν συντονισμένες κινήσεις. Έχουμε πάρα πολύ καλές παίκτριες και ένα πολύ καλό προπονητή. Θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να κουμπώσουμε. Στη συνέχει θα είμαστε πολύ καλύτεροι, βρίσκουμε ήδη τα πατήματα μας.

-Για το πρωτάθλημα:

Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κάθε Κυριακή κοιτάμε να κερδίζουμε το παιχνίδι και συνεχίζουμε. Αν θέλουμε να είμαστε ψηλά κοιτάς μόνο μπροστά και όχι πίσω

-Για τον κ. Βουτσά:

Είναι από τις αδυναμίες μου και από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

-Για τον λόγο που κάποιος πρέπει να πάει το παιδί του στο ποδόσφαιρο:

Το πρώτο πράγμα που τους λέω είναι ότι θέλω να έρθουν στο γήπεδο και να δουν τι συμβαίνει στο γήπεδο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι πράξεις πάντα δείχνουν. Αν δουν από κοντά την προπόνηση όλα είναι πολύ εύκολα.

To Top