Κολλημένος με τον ιππόδρομο ο Γιόκιτς, δεν σταματάει να βλέπει κούρσες

Ο Νίκολα Γιόκιτς θεωρείται -και όχι άδικα- ως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, όμως η μεγάλη του αγάπη είναι άλλη και δεν σχετίζεται ούτε με γήπεδα, ούτε με μπάλες. Αλλά με τα άλογα.

Ο ιππόδρομος είναι η μεγάλη… καψούρα του Σέρβου σέντερ, ο οποίος πέρασε πάρα πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια της off season παρακολουθώντας ιπποδρομίες στη χώρα του, την Σερβία, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε σε κούρσες, παρακολουθώντας τα δικά του άλογα.

Τι κι αν βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης, προετοιμάζοντας το σώμα του για ακόμα μια απαιτητική σεζόν με τους Ντένβερ Νάγκετς; Ο «Τζόκερ» δεν σταματάει να παρακολουθεί αγώνες, μέσα από το κινητό του, ακόμα και στη διάρκεια αποκατάστασης, με το πέρας των προπονήσεων της ομάδας του.

Ο Γιόκιτς ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τα άλογα, ουδέποτε σταμάτησε να ασχολείται μαζί τους και έτσι κάθε φορά που έχει ελεύθερο χρόνο φροντίζει να τον… γεμίζει με αγώνες ιπποδρομιών στη χώρα του, δείχνοντας πως αν και σωματικά βρίσκεται στο Ντένβερ, το πνεύμα του ανήκει στο Σόμπορ και στα άλογά του.

Εξάλλου δεν ήταν λίγες οι φορές που τόνισε πως το περασμένο καλοκαίρι δεν το απόλαυσε όσο ήθελε, καθώς ο χρόνος ήταν περιορισμένος, ενώ κατά τη διάρκεια αυτού ήταν ελάχιστες οι φορές που ακούμπησε μπάλα, καθώς πέρασε πάρα πολλές ώρες παρακολουθώντας ιπποδρομιές στη Σερβία.

To Top