Ο Πίρλο αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Μίλαν και πήγε στη Γιουβέντους

Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στους πάγκους ως πρώτος προπονητής και από το περασμένο καλοκαίρι καθοδηγεί την Σαμπντόρια στην Serie B, με τον Αντρέα Πίρλο να είναι πάντως μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες των ευρωπαϊκών γηπέδων λόγω της τεράστιας καριέρας που είχε ως ποδοσφαιριστής.

Αναμφίβολα highlights αυτής ήταν η παρουσία του σε Μίλαν (2001-2011) και Γιουβέντους (2011-15), με τον “Maestro” να ερωτάται σε συνέντευξή του για το τέλος της συνεργασίας του με τους ροσονερι το 2011 και να εστιάζει στην τότε απόφαση που πήρε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

“Με τον Αλέγκρι έχω μία νορμάλ σχέση παρότι έχουν ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλά πράγματα. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια, έναν χρόνο στην Μίλαν και έναν στην Γιουβέντους.

Πίστευε πως δεν ήμουν πια ένας παίκτης για εκείνη την Μίλαν, είχε βρει άλλες λύσεις και είχε σκεφτεί πως δεν ήμουν πλέον απαραίτητος, οπότε αποφάσισα να φύγω”, τόνισε ο Πίρλο για το διαζύγιό του με την Μίλαν, ενώ για τον γάμο του με την Γιουβέντους που κράτησε τέσσερα χρόνια, είπε:

“Στην Γιουβέντους κλείσαμε έναν νικηφόρο κύκλο. Έφυγα από εκεί επειδή δεν ήθελα να αποτελέσω βάρος για κανέναν και να βγαίνω στην άκρη όταν ερχόταν η ώρα των σημαντικών παιχνιδιών.

Εγώ ήθελα να παίζω πάντα και για αυτό πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την Γιουβέντους”.

To Top