Κολοβέτσος, Μπανούσης, Ψιάνος στην λίστα των… “24αρηδων”

Οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τις μεταγραφικές αναζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, με τον περιορισμό των μεταγραφών μετά την απόφαση της Σούπερ λίγκας.

Εκτός από τους Γιάντση, Γκέσιο, Γεωργίου, ήρθαν να προστεθούν άλλα τρία ονόματα στην λίστα των “24αρηδων”. Πρόκειται για τους Δημήτρη Κολοβέτσιο, Κώστα Μπανούση, Δημήτρη Ψιάνου.

Ο Κολοβέτσιος, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα έχει σχετικά υψηλές απαιτήσεις.

Ο Μπανούσης, γεννημένος στις 23/01/1988, αγωνιζόταν τη προηγούμενη χρονιά στην ομάδα της Τσαριτσάνης, της οποίας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 8 γκολ. Ο Έλληνας επιθετικός έχει αγωνιστεί ακόμη στη Λάρισα, το Χαϊδάρι, τον Πυρσό Γρεβενών (έχοντας προπονητή τον Γιάννη Μιχαλήτσο) και στον Εορδαϊκό.

Ο Στέργιος Ψιάνος  χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «πολυεργαλείο», καθώς έχει αγωνιστεί ως δεξί μπακ, αμυντικό χαφ, αλλά και ως στόπερ. Είναι γεννημένος στις 12/09/1989 και οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς , ο Εθνικός, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 ήταν παίκτης του Θρασύβουλου.

Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι του Άρη κινούνται προσεκτικά γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ξεφύγουν ούτε ένα ευρώ του προϋπολογισμού και ειδικά αυτού που διαθέσουν για την ενίσχυση της ομάδας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές…

To Top