Κρίσιμη συνάντηση με Αναστόπουλο, ξεκαθαρίζει το τοπίο

Η αντίστροφη μέτρηση για να κλείσει το θέμα του προπονητή ξεκίνησε στον Άρη. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Άρη. Mετά το πρώτο (επίσημο) τηλεφώνημα στον «αλενατόρε», επίκειται η κρίσιμη συνάντηση, η οποία και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όπως επισήμανε το PRESSARIS, άνθρωπος της διοίκησης τηλεφώνησε τον 54χρονο προπονητή την Παρασκευή το βράδυ, προκείμενου να γνωστοποιήσει και επίσημα το ενδιαφέρον. Οι κίτρινοι κατέληξαν στην επιλογή του Αναστόπουλου. Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη εφόσον τα βρουν στις συζητήσεις που θα γίνουν. Εάν αυτές ναυαγήσουν, μόνο τότε θα στραφούν σε άλλους προπονητές.

Ήδη, ο «αλενατόρε» δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής το πρώτο επίσημο τηλεφώνημα από άνθρωπο της διοίκησης. Εκφράστηκε η επιθυμία της συνεργασίας, αλλά όπως είναι ευνόητο τέτοιες συζητήσεις δεν λέγονται από το τηλέφωνο και απαιτούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Ο 54χρονος προπονητής κλήθηκε να ανέβει στα… παλιά του λημέρια στη Θεσσαλονίκη.. Θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη, θα βάλουν όλα τα δεδομένα κάτω. Εφόσον τα βρουν θα ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη… φόρμα, μετά από επτά χρόνια. Αν όχι, ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να γίνει η καθοριστική συνάντηση, η οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο οριστικά στο θέμα του προπονητή.

To Top