Κολύμβηση: Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή με άρωμα… τίγρη (photos)

Το τμήμα Κολύμβησης του Α.Σ. Άρης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την χριστουγεννιάτικη γιορτή, η οποία έκρυβε δώρα, χορό και πολλά παιχνίδια εντός και εκτός πισίνας.

Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

Προπονητές και κολυμβητές μαζεύτηκαν σε μια υπέροχη εκδήλωση γεμάτη χαρά και παιχνίδι. Οι μικροί αθλητές μας έπαιξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με φίλους και προπονητές, ενώ ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη τα δώρα τους για φέτος.

Στην όμορφη στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του τίγρη της μασκότ του ΑΡΗ στο μπάσκετ όπου ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους και δε χάλασε σε κανέναν το χατίρι για φωτογραφίες.

Στο τέλος μαζεύτηκαν μικροί και μεγάλοι στο φουαγιέ όπου δείπνησαν και φυσικά πήραν τα δώρα τους.

Ευχαριστούμε πολύ και τους αρωγούς (Άρτυσις, Tax effect, Almira) που βοήθησαν ώστε η γιορτή να γίνει πιο όμορφη.

Κολύμβηση: Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή με άρωμα… τίγρη (photos)

Το τμήμα Κολύμβησης του ΑΣ Άρης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την χριστουγεννιάτικη γιορτή, η οποία έκρυβε δώρα, χορό και πολλά παιχνίδια εντός και εκτός πισίνας.

Προπονητές και κολυμβητές μαζεύτηκαν σε μια υπέροχη εκδήλωση γεμάτη χαρά και παιχνίδι η οποία έλαβε χώρο στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Οι μικροί αθλητές μας έπαιξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με φίλους και προπονητές, ενώ ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη τα δώρα τους για φέτος.

Στην όμορφη στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του τίγρη της μασκότ του Άρη στο μπάσκετ όπου ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους και δε χάλασε σε κανέναν το χατίρι για φωτογραφίες.

Στο τέλος μαζεύτηκαν μικροί και μεγάλοι στο φουαγιέ όπου δείπνησαν και φυσικά πήραν τα δώρα τους.

Ο ΑΣ Άρης και το τμήμα κολύμβησης έχουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους αρωγούς αυτής της εκδήλωσης (Άρτυσις, Almira Kitchen and beach bar, Tax effect) που βοήθησαν ώστε η γιορτή να γίνει ακόμα πιο όμορφη.

 

 

To Top