Κομβικός μήνας ο Νοέμβριος για το μπάσκετ

Ο Νοέμβριος είναι και δύσκολος και κρίσιμος μήνας για τον Άρη, γιατί δίνει καταρχήν τρεις από τους πέντε αγώνες του μακριά από την Θεσσαλονίκη, ενώ ήδη η “περιπέτεια” του Νοέμβρη ξεκίνησε από τη Νέα Σμύρνη…

Ο Άρης θα δώσει άλλους δύο αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα και τρεις για το Γιούροκαπ, όλοι τους ιδιαίτερα κρίσιμοι για την πορεία της ομάδας και στις δύο διοργανώσεις.

Καταρχήν αντιμετωπίζει το Σάββατο τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, αναζητώντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που επίσης ψάχνει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Τρεις μέρες μετά, την Τρίτη (15/11) οι κίτρινοι υποδέχονται τη Νίμπουρκ στη πρεμιέρα του Γιούροκαπ και ενισχυμένοι (τουλάχιστον) με τον Γιώργο Μπόγρη, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μια ομάδα που είναι επιπέδου Ευρωλίγκας.

Το επόμενο Σάββατο (19/11) η ομάδα του Αλεξανδρή έχει έναν ιδιαίτερα κομβικό αγώνα, με τον Ίκαρο Καλλιθέας, τον οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσει, για να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του στο πρωτάθλημα.

Ο Νοέμβριος ολοκληρώνεται με δύο εκτός έδρας αγώνες στο Γιούροκαπ και αρκετή… ταλαιπωρία. Οι κίτρινοι παίζουν στο μακρινό Πριενάι της Λιθουανίας με την Ρουντούπις στις 22/11 και μια βδομάδα αργότερα ταξιδεύουν στο Γκρόνινγκεν για να παίξει με την Γκαστέρα (29/11).
Το μόνο θετικό είναι ότι ανάμεσα των δύο δύσκολων ταξιδιών στην Ευρώπη, υπάρχει ρεπό στο πρωτάθλημα και θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του ο Αλεξανδρής.

To Top