ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κομβικό παιχνίδι για τη μάχη της κορυφής (PRESSARIS LIVE, 21:00)

Κομβικό παιχνίδι δίνει σήμερα το βράδυ (21:00) ο Άρης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, υποδεχόμενος την Μονακό στο Αλεξάνδρειο. 

Οι κίτρινοι μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες, σε Νίμπουρκ και Φρανκφούρτη δεν έχουν τα περιθώρια για άλλη απώλεια αν θέλουν να μείνουν “ζωντανοί” για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον Α΄όμιλο.

Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό, διότι η Μονακό παίζει ένα μπάσκετ που απαιτεί μεγάλα αποθέματα ενέργειας για κάθε αντίπαλο. Είναι αθλητική ομάδα, αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι, όχι με πολλή σκέψη και σε πολύ μεγάλο ποσοστό ο αγώνας θα κριθεί στο κατά πόσο ο Άρης θα μπορέσει να το ελέγξει μέσα από τον ρυθμό του.

Για τον Άρη το παιχνίδι είναι ίσως το πιο κρίσιμο στην προσπάθεια που κάνει για να διεκδικήσει την πρώτη ή την δεύτερη θέση στον Α’ όμιλο. Έχοντας δύο σερί ήττες από Νίμπουρκ και Σκαϊλάινερς, ενδεχόμενη ήττα από τη Μονακό σήμερα του ψαλιδίζει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες για την κορυφή.

Ο Κάμινγκς έχει τον πιο σημαντικό ρόλο

Οι κίτρινοι οφείλουν να παίξουν τουλάχιστον όπως με την Μπάνβιτ, για να κερδίσουν. Οφείλουν να παρουσιάσουν μια σταθερότητα στην απόδοσή τους, να κάνουν αυτό που λένε, αλλά δεν πράττουν προς το παρόν, να ξεκινήσουν δυναμικά και αποφασιστικά έναν αγώνα.

Είναι θετικό ότι θα δώσει το παρών ο Μάικλ Τζένκινς, που προέρχεται από συνεχόμενα καλά παιχνίδια και είναι ευχής έργο αυτό το μικρό τράβηγμα να μην του επηρεάσει τον καλό ρυθμό που έχει βρει, αλλά κεντρικό πρόσωπο του αγώνα σήμερα θα είναι ο Γουίλ Κάμινγκς κυρίως στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να τρέξει την ομάδα του, απέναντι σε μια ομάδα ρυθμού.

To Top