ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέλος ο Τζόνσον από Προμηθέα Πατρών

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Προμηθέα Πατρών με τον Καβέλ Τζόνσον.

Λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο Αμερικανός φόργουορντ έπρεπε να επιστρέψει στις ΗΠΑ, με τη διοίκηση να σέβεται την κατάσταση και να του δίνει την ελευθέρας του.

Σε 8 παιχνίδια στην Α1, ο Τζόνσον κατέγραψε κατά μέσο όρο 6.6 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.4 τάπες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Cavell Johnson, λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός παίκτης και το οποίο επέβαλε την παρουσία του στις ΗΠΑ. Η ΚΑΕ Προμηθέας, έχοντας εκτιμήσει την βοήθεια που προσέφερε ο Τζόνσον στην ομάδα το διάστημα της συνεργασίας μας, κατανόησε απολύτως το πρόβλημα του Αμερικανού και συναίνεσε έτσι στην αποδέσμευσή του. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή τύχη και τον ευχαριστούμε για την συνεργασία».

Ο Καβέλ Τζόνσον έκανε την εξής δήλωση για τη λύση της συνεργασίας του με τον Προμηθέα: «Σοβαρά προσωπικά ζητήματα με υποχρεώνουν να επιστρέψω πίσω στις ΗΠΑ. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και για την κατανόηση που έδειξαν. Για τον Προμηθέα έχω μόνο καλά λόγια να πω. Θα μου λείψουν και η ομάδα και η Πάτρα».

Από την πλευρά του, ο general manager του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς τόνισε τα εξής: «Ακούσαμε και κατανοήσαμε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τζόνσον. Για εμάς στον Προμηθέα, πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος. Ευχαριστούμε τον Σι Τζέι για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει».

To Top