ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαμός στην Τούμπα μετά την “τεσσάρα” και το… ψύχος (-11): αιχμές για… στήσιμο λαθών και λαϊκά δικαστήρια

Χαμός στην Τούμπα μετά την “τεσσάρα” από τον Ατρόμητο (3-4): αιχμές για… στήσιμο λαθών και λαϊκά δικαστήρια που έφεραν το… ψύχος: -11 βαθμούς από την πρώτη θέση!

Καταγγελίες από τον Βλάνταν Ίβιτς κατά παικτών του στη συνέντευξη Τύπου. Κατηγορεί κάποιους ξεκάθαρα για «ύπουλα λάθη» με στόχο να πλήξουν την ομάδα του.

Ο Βλάνταν Ίβιτς –μεταξύ άλλων- έκανε γνωστό ότι θα έχει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη στον οποία θα του μεταφέρει προβλήματα που έχει διαπιστώσει ότι υπάρχουν στην ομάδα και στα αποδυτήρια. «Αυτός θα αποφασίσει τι θα γίνει», είπε…

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε και άλλα. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος τα πράγματα γύρισαν ανάποδα, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Συζήτησα με το πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ σε λίγο, ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, το λάθος είναι δικό μου, γιατί στην αρχή έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα και την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση. Για αυτό το λόγο θα έχω συζητήσεις σε λίγο», ανέφερε.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τούμπα, οι παίκτες του γηπεδούχου έμειναν… μαντρωμένοι για 10 και παραπάνω λεπτά στα αποδυτήρια, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι Κρέσπο και Κάνιας πήγαν να φύγουν και μετά τις δηλώσεις του τεχνικού τους, τους φώναξαν πίσω!

Επίσης, λίγα λεπτά αφότου έληξε το παιχνίδι, εξαγριωμένοι οπαδοί του συμπολίτη, μη μπορώντας να πιστέψουν όλα αυτά που είδαν στον αγώνα έστησαν λαϊκά δικαστήρια έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Οι δεκάδες φίλαθλοι φώναξαν συνθήματα, με τα οποία εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους και την αγανάκτησή τους. Ο κόσμος αποδοκίμασε τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση και λίγη ώρα μετά οι περισσότεροι απ’ όσους βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια, αποχώρησαν.

To Top