ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κομβικό το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά έχουν τεράστια σημασία οι εκτός έδρας νίκες

Άρης και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν την Κυριακή για το προβάδισμα στη μάχη για την τρίτη θέση. Από την Κυριακή και μετά θα απομένουν πέντε αγωνιστικές και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με τους ίδιους αντιπάλους τρεις φορές!

Η ΑΕΚ είναι σήμερα στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 16-4. Ο Άρης ακολουθεί με ρεκόρ 15-5. Έχοντας κερδίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με νίκη όχι απλά την φτάνει, αλλά θα υπερτερεί και στην περίπτωση ισοβαθμίας, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι στα επόμενα πέντε παιχνίδια, η αθηναϊκή ομάδα θα πρέπει να κάνει μία νίκη παραπάνω.

Ποια είναι αυτά τα παιχνίδια;

Καταρχήν ο Άρης αμέσως μετά τον κυριακάτικο αγώνα έχει δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια, με την Κηφισιά (12/3) και με τον Απόλλωνα Πατρών (19/3). Επιστρέφει στο Παλέ για να παίξει με τον Ολυμπιακό (2/4), ταξιδεύει στο Ρέθυμνο (9/4) και κλείνει την κανονική περίοδο στην έδρα του κόντρα στον Κολοσσό (23/4).

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τρεις ίδιους αντιπάλους με τον Άρη! Παίζει με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (13/3), πηγαίνει στο Ρέθυμνο (19/3), υποδέχεται τον Κολοσσό (2/4), παίζει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενη (9/4) και ολοκληρώνει το πρόγραμμά της με τον Αρκαδικό εντός έδρας.

Είναι κομβικό το μεταξύ τους παιχνίδι, σαφέστατα, ωστόσο το πιο σημαντικό στοιχείο που θα κρίνει την τρίτη θέση είναι οι εκτός έδρας νίκες.

To Top