ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο ορισμός της σταθερότητας: Η μοναδική ομάδα που δεν άλλαξε καθόλου από την αρχή της χρονιάς!

Μετά την προσθήκη νέων παικτών στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ο Άρης είναι μετά από 20 αγωνιστικές στην Α1 η ομάδα που δεν έχει διαφοροποιηθεί καθόλου σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός προσθέτοντας τον Μαρκίς Χέινς, τον Έλιοτ Γουίλιαμς και τώρα τον Βινς Χάντερ άφησε τον Άρη ως την μοναδική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που δεν έχει κάνει καμία αλλαγή ή προσθήκη στο ρόστερ της.

Τις λιγότερες αλλαγές μετά τον Άρη έχει ο Κολοσσός, ο οποίος απλώς πρόσθεσε στην διάρκεια της χρονιάς τον Χρήστο Σαλούστρο.

Οι κίτρινοι μπορεί να προσπάθησαν να ενισχυθούν με συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών (Παπανικολάου, Μπατίστα, Μαχάλμπασιτς, Γλυνιαδάκης) αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν συνέβη αυτό και συνεχίζουν ως έχουν.

Πριν από λίγες μέρες ο Ντομινίκ Γουότερς είχε υπογραμμίσει όταν μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ πως “μεγάλο πλεονέκτημά μας είναι ότι είμαστε οι ίδιοι παίκτες για 38 παιχνίδια, έχουμε αποκτήσει χημεία”.

Αυτό έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα το μεγάλο “όπλο” του Άρη, ειδικά έναντι των ομάδων που είχαν και έχουν τον ίδιο στόχο, μια θέση στην πρώτη τετράδα.

To Top