ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Κομμάτι του Άρη ο Σαβέριο, δεν του δόθηκε η ευκαιρία που περίμενε στην Μπαρτσελόνα”

Ιστοσελίδα της Καταλονίας ασχολείται με τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα τη φανέλα της οποίας φόρεσε και ο Κίκε Σαβέριο σε μικρή ηλικία. Κάνει κριτική στον Τσάβι ο οποίος έχει επικριθεί για την αποτυχία του να εκμεταλλευτεί τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στον Σαβέριο τον οποίο αποκαλεί πλέον κομμάτι του Άρη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “elfutbolero.es”

«Πρέπει να επισημάνουμε αυτό που κάνει ένας από τους σκόρερ των «μικρών», της Μπαρτσελόνα, τον οποίο ανέδειξε τότε ο Γκαρσία Πιμιέντα και που σήμερα τα… σπάει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ονειρευόμενος να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τώρα στο νέο του γεωγραφικό πλάτος στο οποίο είναι μια σπουδαία αγωνιστική φιγούρα.

Μιλάμε για τον Κίκε Ντελγκάδο Σαβέριο, τον γεννημένο το 1999 και που για πολλούς ήταν πολύ κοντά στο να ανέβει από στην πρώτη ομάδα πριν από μερικές σεζόν. Έφυγε για την Οσασούνα το 2020 και σήμερα είναι κομμάτι του Άρη Θεσσαλονίκης της ελληνικής Super League. Ο επιθετικός από το Εκουαδόρ είναι μια ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να περάσει τη στιγμή του με τους Μπλαουγκράνα παρά το μεγάλο του ταλέντο».

To Top