Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την τρύπα στο Μπιτ Παζάρ (video)

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την τρύπα που άνοιξε, σε στοά του Μπιτ Παζάρ στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο 19άχρονων. Εισαγγελική έρευνα για την τρύπα στο Μπιτ Παζάρ.

Υπήρχε μελέτη για ανακαίνιση αλλά δεν προχώρησε!

Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ:

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την τρύπα στο Μπιτ Παζάρ (video)

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την τρύπα που άνοιξε, σε στοά του Μπιτ Παζάρ στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο 19άχρονων.

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου γυμναστή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 50χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου καθώς τίθεται θέμα ηθικών αυτουργών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γυμναστής υπέδειξε συγκεκριμένα πρόσωπα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τρίτης μέσα σε γυμναστήριο στην οδό Γαμβέτα ενώ πελάτισσα του γυμναστηρίου εντόπισε τον άνδρα και κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, ο άνδρας είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ήταν πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας.

Γείτονες της περιοχής όπου βρίσκεται το γυμναστήριο δηλώνουν συγκλονισμένοι για τον 50χρονο ιδιοκτήτη που έβαλε τέλος στη ζωή του αναφέροντας ότι «Ήταν ένα πολύ καλό παιδί και πολύ ήσυχος στη γειτονιά».

Παιδικοί του φίλοι και γείτονες της περιοχής μιλώντας στο ThessToday.gr είπαν ακόμη ότι «Είχε αναφέρει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τα οικονομικά αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του»

To Top