ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυκλοφορούν από σήμερα τα διαρκείας της νέας σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Άρη

Πρώτη μέρα του καλοκαιριού, πρώτη μέρα στον… αέρα τα εισιτήρια διαρκείας για το 2022-23. Κυκλοφορούν από σήμερα τα διαρκείας της νέας σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Άρη.

Από τη Δευτέρα έχουν ανακοινωθεί όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-23, τα οποία θα είναι προς διάθεση από σήμερα Τετάρτη στους φιλάθλους του Άρη.

Όπως τόνιζαν για μια ακόμη φορά στον Άρη, μέσα από την στήριξη και την ενότητα της ομάδας, οι κιτρινόμαυροι θα μπορέσουν να είναι πολύ πιο δυνατοί απέναντι στον “πόλεμο” και τις τρικλοποδιές που παρουσιάζονται σε μόνιμη βάση.

Τα εισιτήρια και οι τιμές

Να σημειωθεί ότι η κίτρινη κερκίδα πήγε πάλι στη Θύρα 2, τα εισιτήρια θα τιμώνται 15 ευρώ στα πλέι οφ για τους κατόχους διαρκείας, ενώ υπάρχουν εκπτώσεις στην μπουτίκ και γενικά αρκετά προνόμια.

Οι θέσεις των περσινών κατόχων διαρκείας θα μείνουν δεσμευμένες μέχρι τις 4 Ιουλίου, ενώ από την Τετάρτη 1 Ιουνίου ξεκινάει η διάθεση των νέων διαρκείας για τους φιλάθλους του Άρη. Οι τιμές των διαρκείας ξεκινούν από 130 ευρώ (για ανανέωση στις θύρες 1 και 3 αλλά και για ανέργους και φοιτητές) και φτάνουν μέχρι τα 2200 ευρώ για τα VΙP.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Αναλυτικά:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυκλοφορούν από σήμερα τα διαρκείας της νέας σεζόν! Αγάπη και στήριξη του κόσμου

Στον… αέρα από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν 2021-22! ΠΑΕ Άρης και κόσμος προχωράνε μαζί, μια “γροθιά”!

Το «μότο» των εισιτηρίων αποκάλυψε χθες ο Θόδωρος Καρυπίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. Με τίτλο «this is our city» και τους Γκάμα, Ματέο, Μπεναλουάν και Ματίγια ο Άρης ξεκινάει την καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η πώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 10:00, ηλεκτρονικά από το viva.gr και από την ARIS F.C. Boutique.

Όσοι προσέρχονται στην ARIS F.C. Boutique για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Προς διευκόλυνση των φιλάθλων και προς αποφυγή συνωστισμού, συνιστάται η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσω Viva.gr

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους περσινούς κάτοχους Εισιτηρίων Διάρκειας και με νεότερη ανακοίνωση της θα ενημερώσει για επιπλέον παροχές.

Για περισσότερες πληροφορίες: arisfc.com.gr”

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

To Top