ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ανοιχτή γραμμή Καρυπίδη-Μπούργος πριν από το ταξίδι στη Μαδρίτη

Προγραμματισμένο ραντεβού στις 2 Ιουνίου έχει στην ατζέντα του ο Θόδωρος Καρυπίδης, όπως είναι ήδη γνωστό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη όπου και θα συναντηθεί από κοντά με τον Χερμάν Μπούργος.

Καρυπίδης και Μπούργος παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή, τη στιγμή που υπάρχει το μήνυμα από τον μεγαλομέτοχο να  προχωρήσει ο 53χρονος τεχνικός  στον σχεδιασμό με τους ποδοσφαιριστές που πιστεύει ότι ταιριάζουν στην αγωνιστική του φιλοσοφία.

Το λεπτό σημείο είναι τα πολλά συμβόλαια που λήγουν αλλά, πιστεύεται ότι ο Άρης αφού ξεπεράσει τον σκόπελο του CAS θα μπορεί να ξεκαθαρίσει καλύτερα την λίστα αυτή. Με πιο καθαρό μυαλό και χωρίς πίεση. Είναι ένα θέμα που απασχολεί τους δυο άνδρες.

Από κει και υπάρχει η… ανοιχτή πόρτα της Ατλέτικο Μαδρίτης και το know how του Μπούργος που κάτω από προϋποθέσεις θα μπορέσουν να λειτουργήσουν θετικά για τους κιτρινόμαυρους. Ο Αργεντίνος έκανε κάποιες πρώτες επαφές, όμως και εδώ χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, για παίκτες νεαρούς και εξελίξιμους, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και υπεραξία και στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει… χώρος γι αυτούς στην Ισπανική ομάδα.

Όπως έχουμε επισημάνει και χθες, εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Άρης “διαβάζει” Ισπανικά και υπάρχει γενικότερο “σκανάρισμα” στην ποδοσφαιρική αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου για ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν την κιτρινόμαυρη ομάδα.

To Top