Κομμένη ανάσα και αναμονή των εξελίξεων στο θέμα του επενδυτή

Οι  δηλώσεις μέλους της διοίκησης για επικείμενη συνάντηση με υποψήφιο επενδυτή και η σιβυλλική ομιλία του προέδρου της ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, σκιαγράφησαν την πιθανή έλευση επιχειρηματία στον ιστορικό σύλλογο και μάλιστα πολύ σύντομα!

Ο κόσμος του Άρη κουρασμένος από τις φρούδες ελπίδες που καλλιέργησαν τα τελευταία χρόνια οι παράγοντες του, αλλά με την προσμονή των θετικών ειδήσεων περιμένει με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Μια πρόταση στην τελευταία ανακοίνωση της κίτρινης ΠΑΕ, με αφορμή την απόρριψη της υπαγωγής στο άρθρο 99, αποτέλεσε την «σπίθα». «Η ΠΑΕ Άρης έχει ανάγκη από επενδυτή και επ’ αυτού θα τοποθετηθούμε συντόμως» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά της ανακοίνωσης και από χθες υπάρχει η έντονη φημολογία ότι με δεδομένη την ανάγκη να εμφανιστεί «ζεστό χρήμα» στον σύλλογο (η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ολοκληρώνεται στις 5 Δεκεμβρίου και απαιτούνται τουλάχιστον 3-4.000.000 ευρώ), άλλαξαν οι… ρυθμοί των επαφών και επισπεύδονται οι διαδικασίες της «επόμενης μέρας».

Η “φωτιά” μετά την “σπίθα” άναψε μετά τις δηλώσεις από το μέλος της διοίκησης Θανάσης Αθανασιάδης (καμία σχέση με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ), σύμφωνα με τις οποίες:

“Υπάρχει επενδυτής, προέρχεται από το εξωτερικό και έχει πάρει την απόφαση του, η οποία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις, η άμεση συνάντηση είναι την Πέμπτη και η επόμενη την Δευτέρα. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη, αλλά υπάρχει προσυμφωνία! Ξέρει τα δεδομένα, ξέρει τι συμβαίνει και δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό. Την Πέμπτη έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο ίδιος ο επενδυτής, που ενδιαφέρεται να πάρει τον Άρη».

Η Πέμπτη είναι… αύριο, οι εξελίξεις αναμένονται και την ίδια ώρα, όλοι αναμένουν να υπάρχουν συγκεκριμένες πράξεις που θα επιβεβαιώνουν την αλλαγή σελίδας στον Άρη!

Στην Αλκμήνης άφηναν να εννοηθεί ότι ο επιχειρηματίας που ανέφερε το μέλος της διοίκησης είναι αυτός που αποκάλυψε στη συνέντευξη τύπου του περασμένου Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Ηλιάδης και είναι… «υπαρκτό πρόσωπο», ενώ έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε-έξι ραντεβού κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Μέσα σε αυτό το τοπίο, ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, βρέθηκε χθες το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, το Δασυγένειο, και μίλησε στους παίκτες, «τροφοδοτώντας» την επενδυτολογία.

«Κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούγεται σχετικά με το άρθρο 99. Ο Αρης δεν πρόκειται να διαλυθεί ποτέ» υπογράμμισε με έμφαση: «Προετοιμαστείτε για το σημαντικό ματς της Κυριακής, με τον Πανθρακικό, όπου πρέπει να κερδίσουμε και ίσως έχουμε πολύ σύντομα ευχάριστα νέα για τον Αρη».

 

To Top