Τελικά ο Αραβίδης είναι… “θύμα”!

Δυο ήταν οι λόγοι που έκαναν τον μεγαλύτερο ντόρο γύρω από το όνομά του, όσο φορούσε τη φανέλα του Άρη, ο Χρήστος Αραβίδης (από τις προσωπικές επιλογές του πρώην εκτελεστικού διευθυντή).

Ο ένας είχε να κάνει με την αναφορά του ονόματός του στη δικογραφία στα “στημένα παιχνίδια”.

Αντιγράφουμε από το ρεπορτάζ του sport24.gr στις 25 Ιουνίου 2011:

“Υπάρχει συνομιλία μεταξύ του Γιώργου Τσακογιάννη και αγνώστου άνδρα (το πιθανότερο πρόκειται για άτομο που έχει σχέση με το παράνομο στοίχημα) όπου αναφέρονται τα ονόματα του Αραβίδη και του Κόκε είναι ολοφάνερο ότι το αντικείμενο της συζήτησης στον συγκεκριμένο διάλογο είναι το άνοιγμα λογαριασμών στους δύο παίκτες προκειμένου να στοιχηματίζουν ηλεκτρονικά…

Ο διάλογος  άλλωστε σε αυτό το συμπέρασμα παραπέμπει.. “Όχι ρε τι πονηροί να είναι παίχτες είναι, αρρωστάκια” λέει το άτομο που ασχολείται με το άνοιγμα των λογαριασμών, για να του απαντήσει ο Τσακογιάννης: “Εσύ όμως έχεις πέσει σε χοντροπαίχτες τώρα μου φαίνεται”.

Ο δεύτερος συνομιλητής που προφανώς έχει στοιχεία για το προφίλ των δύο παικτών του Αρη  επαναλαμβάνει:”Αρρωστάκια, όχι ρε φίλε τι χοντροπαίχτες”δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχουν πάθος με τον τζόγο”.

Στη συνέχεια, ο Άρης αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων, βασιζόμενος στην στοιχειώδη ηθική να διακόψει τη συνεργασία με τους παίκτες (Μενδρινό, Αραβίδη) που το όνομά τουε ήταν στις χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας για τα “περίεργα” παιχνίδια.

Φαντάζεστε να φορούσαν τη φανέλα του Άρη με τις σκιές των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών πάνω από το “κεφάλι” παικτών και συλλόγου;

Αγωνιστικά άλλωστε, ο Αραβίδης δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες του Αρη. Σ’ όλη την αγωνιστική περίοδο συμμετείχε συνολικά σε 4 αγώνες, αλλά σ’ έναν μόνο βασικός. Σ’ αυτόν μεταξύ του Πανιώνιου και του Αρη που έληξε 1-0. Στους υπόλοιπους Παναθηναϊκός-Αρης 1-0, Αρης-Πανιώνιος 0-2 και Ξάνθη-Αρης 1-2 αγωνίστηκε συνολικά 33’!

Ο δεύτερος λόγος που έκανε αίσθηση ο Αραβίδης ήταν να “κυνηγάει” με… λύσσα τον Άρη, εξωαγωνιστικά, την ώρα που η ΠΑΕ αν και έλυσε τη συνεργασία του, εξακολουθεί να την πληρώνει!

Ο Αραβίδης την ώρα που είναι απλήρωτος στον Πανιώνιο και “πέφτει” ξύλο για να πάρει μερικά ευρώ (!) έχει εισπράξει ήδη 15.000 ευρώ από τον Άρη από τα 35.000 ευρώ της οφειλής. Τα υπόλοιπα 20.000 ευρώ θα τα έπαιρνε σε δύο δόσεις, αλλά μάλλον βιάστηκε ο νομικός του (γνωστός και μη εξαιρετέος) Γιώργος Παναγόπουλος, να «χτυπήσει» κάτω από τη ζώνη τον Άρη… 

“Θύμα” του δικηγόρου του, με άλλα λόγια ο ποδοσφαιριστής. Η πρώτη δόση καθυστέρησε για μια βδομάδα. Ο Δημήτρης Ηλιάδης είχε επικοινωνία με τον παίκτη και του ζήτησε να του καταβάλλει τα 10.000 με κάποιες μέρες καθυστέρηση γιατί υπήρχαν οι διαδικασίες για το άρθρο 99.

Αυτός προτίμησε να προχωρήσει στις νομικές διαδικασίες, απειλώντας με αφαίρεση βαθμών! Δεν κρατιόταν.

Από την μια απλήρωτος από τον Πανιώνιο, από την άλλη να πληρώνει τον δικηγόρο για χρήματα που ούτως ή άλλως θα εισπράξει, μια και όταν θα οριστεί δικάσιμος στο διαιτητικό δικαστήριο θα πληρωθεί τα οφειλόμενα και θα λήξει η υπόθεση. Και το πιο σημαντικό; Θα πάρει τα χρήματα από το δικαστήριο, αρκετές μέρες αργότερα απ’ ότι θα τα έπαιρνε από τον Άρη.

Πραγματικό… “θύμα” δηλαδή!

 

 

To Top