ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κομπανί: “Ναι μιλάω με τον Άρη! Ξέρω καλά τον Ερέρα και τον κόσμο της ομάδας”!

Ο Μπιέλ Κομπανί επιβεβαίωσε τις συνομιλίες με τον Άρη και ομολόγησε ότι θα είναι χαρά του να φορέσει τη φανέλα των κιτρινόμαυρων.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

“Ναι μιλάω με τον Άρη! Ξέρω καλά τον Πάκο Ερέρα, είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Όπως γνωρίζω και τον κόσμο της ομάδας του Άρη. Θα ήθελα να αγωνιστώ στην ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα” όπως δήλωσε μεταξύ άλλων πριν από λίγο στο Yellow Radio 92,8.

Αναλυτικά:

Ο μάνατζερ μου έχει μιλήσει με την ομάδα, το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει μια πιθανότητα, δεν είναι τίποτα σίγουρο, θα περιμένω τις επόμενες ημέρες.

Ξέρω κάποια πράγματα για τον σύλλογο, είναι ένας μεγάλος σύλλογος με εκπληκτικούς οπαδούς.

Ξέρω επίσης ότι έχει προπονητή τον Πάκο Ερέρα που είναι ένας πολύ καλό προπονητής.

Θα ήταν χαρά μου να βρεθώ στον Άρη.

Για τον Πάκο Ερέρα:

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, τον γνωρίζω επειδή είναι ένας πολύ καλός προπονητής και έχει ένα πολύ καλό όνομα στην Ισπανία.

Τον ξέρω γιατί έχω παίξει εναντίων του 3-4 φορές στην Ισπανία και ξέρω την δουλειά που έχει κάνει.

Θα ήταν χαρά μου να δουλέψω μαζί του.

Για το αγωνιστικό του στυλ:

Αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός, παίζω και ως δεξιός μπακ, δεν έχω πρόβλημα να παίξω σε οποιαδήποτε θέση, αλλά δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, θα τα δείτε όλα αυτά στο γήπεδο.

Για το αν είναι ελεύθερος:

Είμαι ελεύθερος από την Πάφο.

Για τον Άρη:

Έχω κάποιες προτάσεις, έχουν ενδιαφερθεί 3-4 ομάδες, αλλά ο Άρης είναι η πρώτη μου επιλογή, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βρεθώ στην Θεσσαλονίκη.

To Top