ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κοντά σε συμφωνία με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία ο Καρυπίδης, για συνεργασία στη νέα ΠΑΕ

Την “επόμενη μέρα” φαίνεται πως σκέφτεται ήδη ο Θοδωρής Καρυπίδης, καθώς η πορεία της ομάδας είναι τέτοια που η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ, μοιάζει δεδομένη, παρότι απομένει ακόμα ο δεύτερος γύρος.

Η σύσταση της ΠΑΕ το καλοκαίρι, φαίνεται να μονοπωλεί τις σκέψεις του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος όπως υποστηρίζει το στενό του περιβάλλον βρίσκεται σε επαφές με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία από τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά, μέσω επένδυσης στους “κιτρινόμαυρους”, εφόσον χρειαστεί, όταν θα γίνει γνωστό το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές είχαν ραντεβού τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συμπόρευσης από την επόμενη σεζόν με τον ομογενή επιχειρηματία να δείχνει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο ενασχόλησης του με τον Άρη. Mάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με τον τομέα του ποδοσφαίρου.

Το ρεπορτάζ έρχεται σε άμεση συνάρτηση και τη χθεσινή ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο γνωστοποίησε ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα αναμένεται να μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να δώσει μία σειρά φιλικών παιχνιδιών με ομάδες της ομογένειας και όχι μόνο.

To Top