Κοντά στην επιστροφή στη δράση Χαντ και Τσακαλέρης

Μέσα από τις προπονήσεις αυτής της βδομάδας θα φανεί αν ο Βαγγέλης Αγγέλου μπορεί να υπολογίζει ή όχι στον Τζέρεμι Χαντ και τον Ευθύμη Τσακαλέρη. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει χάσει δύο αγώνες, ο Τσακαλέρης έχει χάσει ουσιαστικά τέσσερις αγώνες, αλλά όλα δείχνουν ότι ενόψει των κρίσιμων αγώνων του Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμοι.

Για τον Χαντ το πρόβλημα είναι γνωστό. Το γόνατό του δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ο ίδιος σε συνεργασία με τον γυμναστή, Παναγιώτη Ζάλογγο και το ιατρικό τιμ προσπαθεί να επανέλθει όσο πιο κοντά στο 100% γίνεται, αλλά υπάρχουν μέρες που νιώθει ενοχλήσεις. Έχει χάσει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, θα μπει και πάλι στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων για να προσπαθήσει να θέσει εαυτό στην διάθεση του Αγγέλου για το ματς με τον Ηλυσιακό.

Ο Τσακαλέρης είχε αποχωρήσει στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Πανιώνιο με διάστρεμμα, μετά είχε ενοχλήσεις στη μέση και έτσι έχασε ουσιαστικά τέσσερα παιχνίδια, αλλά και αυτός θα είναι στην διάθεση του Αγγέλου για το ματς του Σαββάτου κατά πάσα πιθανότητα.

 

To Top