Με “κλειστά στόματα” από τεχνικό, καταμέτρηση των “πληγών” ενόψει Εργοτέλη

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη ξεκίνησε από χθες. Το τεχνικό τιμ, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και ο Ζόραν Λόντσαρ προτίμησαν να μην πουν το παραμικρό στους παίκτες σε αυτήν την πρώτη προπόνηση, υπό το βάρος του νέου στραβοπατήματος και της τελευταίας θέσης στην οποία βρίσκεται βαθμολογικά η ομάδα.

Εκ των πραγμάτων ο Σέρβος τεχνικός καλείται να καταμετρήσει τις “πληγές” από τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Τα προβλήματα δεν είναι λίγα.

Τόσο ο Ανδρέας Ηρακλής όσο και ο Ανδρέας Τάτος αποχώρησαν με προβλήματα από την αναμέτρηση με την ομάδα της Θράκης και η συμμετοχή τους το Σάββατο στον αγώνα με τον Εργοτέλη δεν έχει ξεκαθαρίσει από τώρα.

Ο Ηρακλής υπέστη υποτροπή στο παλιό του τραύμα (διάστρεμμα στην ποδοκνημική), ενώ ο 24χρονος επιτελικός μέσος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα β’ βαθμού στον αστράγαλο. Αμφότεροι τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες το κατά πόσο θα είναι παρόντες στη “μάχη” της Κρήτης.

Στην λίστα των τραυματιών είναι και οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Τζον Ιμπέχ, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Σαλόζε Ουντότζι κάνει θεραπεία για να είναι 100% έτοιμος κόντρα στον Εργοτέλη.

To Top