Κορίτσια με ψυχή του ΑΡΗ, μεγάλη ανατροπή και νίκη 46-45 επί του ΠΑΟΚ!

Με κατάθεση ψυχής , τα κορίτσια της ομάδας των κορασίδων του ΑΡΗ , κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά των 17 πόντων της πρώτης περιόδου και να επιβληθούν 46-45 της ομάδας του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών για τη ανάδειξη του πρωταθλητή κορασίδων ΕΚΑΣΘ.

Η εκπληκτική Καλλιόπη Γιαννουσίου έκανε οτι ήθελε στην επίθεση, με άξιες συμπαραστάτριες τις αδελφές Τσινέκε και τη Θώμογλου που με τα δύο τρίποντα σε καίρια σημεία του αγώνα, καθάρισαν τις αντιπάλους.

Ρεσιτάλ άμυνας από τις Σικαλίδου και Βαντσιούρη οι οποίες περιόρισαν στο ελάχιστο , από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά , τα ατού του ΠΑΟΚ.

Άξιες συμπαραστάτριες οι Μπουντούκα , Χριστάκογλου και Αβρονιδάκη αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια Καλογρίδου, Θεοδώρου , Νιγδέλη και Κυριακοπούλου , που από τον πάγκο έδιναν κουράγιο στην ομάδα.

Σημαντική η συμμετοχή από τους προπονητές που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν το 100% από όλες τις παίκτριες.

Εκπληκτική η παρουσία του κόσμου που έδωσε φτερά στην ομάδα.
Ο 2ος αγώνας της σειράς , την Τρίτη στις 9:00 το βράδυ στην έδρα του αντιπάλου.
Δεκάλεπτα: 10-27,27-30, 35-38, 46-45

Διαιτητές: ΑγραφιώτηςΙ.-Παπαδοπούλου Χρ.

ΑΡΗΣ(Τζιότζιος-Κουλακιώτης): Σικαλίδου 4, Τσινέκε Κ. 8, Τσινέκε Ε. 11,Βαντσιούρη 1, Θώμογλου 6(2), Γιαννουσίου 16, Αβρονιδάκη, Χριστάκογλου,Μπουντούκα.

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος-Μελετιάδης):Χρυσοστομίδου 5, Αθανασιάδου, Παπαδοπούλου 6(1), Λαγκαδιώτου 5(1), Ζέρβα 2,Ράτζα 16(1), Διαμαντίδου 11(2), Σιακαβάρα.

To Top