Κανένας περιοριστικός όρος στον Σπάθα, κατέθεσε ο Καφές για το 3-0

Χωρίς κάποιον περιοριστικό όρο αποχώρησε ο Ηλίας Σπάθας από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, όπου και απολογήθηκε τη Δευτέρα (11/05) για την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” στο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο συνέβη με την περίπτωση του Θανάση Γιάχου. Αντίθετα, απαγόρευση εξόδου από την χώρα έχει επιβληθεί στον Αλέξανδρό Δημητρόπουλο, ενώ έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο στους Κάμπαξη, Ιωαννίδη και Αμπάρκιολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Σπάθας διερευνάται για την διαιτητική του συμπεριφορά στις αναμετρήσεις Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-1 και ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2 για το πρωτάθλημα της σεζόν 2013-14, αλλά και για το φετινό ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (0-0).

Κατέθεσε ο Καφές για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0

Στο γραφείο του κ. Ανδρεάδη βρέθηκε ο Παντελής Καφές, ο οποίος κατεθέσε για την υπόθεση της Βέροιας και τον αγώνα της με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” το 2013, στον οποίο ηττήθηκε με σκορ 3-0.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καφές φέρεται να ζήτησε την αντικατάστασή του στο β’ ημίχρονο της συγκεκριμένης αναμέτρησης λόγω της “εντολής” που είχε δοθεί για ήττα της Βέροιας με over, σύμφωνα με καταθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Για το ίδιο ματς έχει καταθέσει ενόρκως και ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

To Top