Στις Σέρρες μιλάνε για… εχθρική διαιτησία: “Ένα ματς και ανεβαίνουμε…”

Ο Κώστας Βασιλακάκης μίλησε για την νίκη του Πανσερραϊκού επί του Αγιονερίου, αλλά και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Πετύχαμε άλλη μια σημαντική. Έμεινε άλλος ένας αγώνας τον οποίο θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε έτσι ώστε να δώσουμε την ικανοποίηση και σε εμάς, και στην διοίκηση αλλά πολύ περισσότερο και στον κόσμο μας που ήταν από την αρχή του πρωταθλήματος κοντά μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία έδωσαν και την ψυχή τους, υπήρχε πίεση για το αποτέλεσμα αλλά τα καταφέραμε και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα το οποίο μας κράτησε στην κορυφή.

Πιστεύω ότι και ο αντίπαλος έδωσε το 110% αλλά εκτός αυτού πιστεύω ότι και η διαιτησία σήμερα μπορώ να πω ήταν τόσο εχθρική αρκεί να σας πω ότι δεχθήκαμε οκτώ κίτρινες κάρτες (!) αλλά ακόμα και αυτό το πολεμήσαμε και πήραμε αυτή την σπουδαία νίκη».

Σε ότι αφορά την άποψη ότι ο Πανσερραϊκός δεν αξίζει την 1η θέση είπε: «Αυτά είναι για τα καφενεία. Όταν μία ομάδα είναι στα 2/3 του πρωταθλημάτος πρώτη σημαίνει ότι είναι και καλή ομάδα. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό το σημαντικό είναι να παίρνεις τα αποτελέσματα. Το ιδανικό είναι βέβαια να τα συνδυάσεις όλα. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν ψυχή και σαν χαρακτήρα και σαν ομάδα».

Όσον αφορά το τελευταίο ματς με τη Δόξα Δράμας είπε: «Χαιρόμαστε σήμερα και αύριο και πιστεύω την Κυριακή να έχουμε περισσότερο κόσμο κοντά μας. Τον περιμένουμε από το ξεκίνημα της χρονιάς. Όσοι μας πίστεψαν δικαιώνονται».

 

Από τη μεριά των παικτών ο Στέλιος Καψάλης είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και αφού καταφέραμε να κερδίσουμε, είμαστε καλά και κοιτάζουμε το επόμενο ματς έτσι ώστε να το κερδίσουμε και αυτό και να ανέβουμε. Καταφέραμε να σκοράρουμε σχετικά νωρίς στο β’ ημίχρονο και άλλαξε το ματς».

 

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Παπαστεργίου: “Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη. Όλη την εβδομάδα λέγαμε πως έμειναν 180 λεπτά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Η φανέλα, το πάθος μας, μας οδήγησαν στη νίκη. Άλλα 90 λεπτά εμείς για να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Είχαμε μία διαιτησία 90-10. Δεν ξέρω γιατί μας πολεμάνε έτσι και έχουν βγάλει και μία φήμη ότι όλα είναι υπέρ μας. Δεν ισχύει αυτό. Κάθε ματς το βλέπουμε σαν τελικό, καταπολεμάμε το άγχος και καλοί ή κακοί παίρνουμε αυτό που μετράει. Είναι μία απάντηση η νίκη γιατί όλο αυτό τον καιρό ακούγαμε σχεδόν ότι είμαστε αουτσαϊντερ παρότι είμαστε πρώτοι. Είναι στα πόδια μας πλέον να πανηγυρίσουμε”.

 

To Top