ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορυφώνονται οι συζητήσεις για τον Νταρίντα για συμφωνία δυο χρόνων

Ανοιχτός είναι ο δρόμος για την μεταγραφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα στον Άρη. Αναμένεται πλέον να κορυφωθούν οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και ο 32χρονος Τσέχος διεθνής μέσος να αφήσει τη Χέρτα για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα τα επόμενα δυο χρόνια.

Ήδη στη Γερμανία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία, τονίζοντας ότι  ο 32χρονος μέσος έχει αποδεχθεί την πρόταση του Άρη για διετές συμβόλαιο, αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με την Χέρτα, ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του και να έρθει ο Τσέχος στην Θεσσαλονίκη.

Το συμβόλαιο του Νταρίντα λήγει το καλοκαίρι του 2023. Χέρτα και ο Άρης βρίσκονται σε συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει εάν θα δοθεί κάποιο ποσό από την πλευρά των κιτρινόμαυρων, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι οι Γερμανοί θέλουν να ελαφρύνουν το μπάτζετ τους από το συμβόλαιο της τάξης του 1.200.000 ευρώ.

Στο σημείο αυτό γίνονται συζητήσεις για το πώς θα διακανονιστεί το μισό συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου.

Όλα αυτά αποτελούν σημείο αναφοράς στις συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.  Ο στόχος είναι να ευοδωθούν, ώστε ο έμπειρος παίκτης να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

To Top