Κορωνιός: “Ο Άρης πάει να δημιουργήσει ένα καλό μομέντουμ”

Ο Άγγελος Κορωνιός ως τεχνικός αναλυτής κάθε αγωνιστικής στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στον αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο και στάθηκε κυρίως στο μομέντουμ που πάει να δημιουργήσει ο Άρης από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Βαγγέλης Αγγέλου, αλλά έχρισε φαβορί τους κυανέρυθρους.

Η ανάλυση του Κορωνιού για το αυριανό παιχνίδι στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ: “Ο Άρης πάει να δημιουργήσει ένα καλό μομέντουμ στο πρωτάθλημα και το στοιχείο αυτό πιστεύω ότι θα δώσει μία έξτρα διάσταση στο ούτως ή άλλως σημαντικό ραντεβού στο Αλεξάνδρειο με τον Πανιώνιο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δύο ήττες, όμως με τον Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο τους έχουν πιάσει το 50% (2-2 νίκες) και είναι βέβαιο ότι θα μπουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παρκέ. Αυτό θα λειτουργήσει ως αντιστάθμισμα για το γεγονός ότι ο Άρης δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, κάτι φυσιολογικό ύστερα από την ξαφνική αλλαγή στο σχεδιασμό του, λόγω του ζητήματος με τους ξένους.

Απέναντί του βεβαίως, γνωρίζουμε καλά ότι θα βρει μία ομάδα που δεν συγκρίνεται με καμία – πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, βεβαίως – στο μέγεθος των κορμιών που διαθέτει, αλλά και σε ταχύτητα.

Ο Πανιώνιος δεν έχει τυχαία ρεκόρ 4-0 και μας έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό ενός εκτός έδρας ματς, όση πίεση και αν ασκήσει η εξέδρα. Έχει λοιπόν ένα μικρό προβάδισμα, σε μία αναμέτρηση που εκτιμώ ότι θα προστεθεί στη λίστα με τις κορυφαίες της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13”.

To Top