Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της επόμενης σεζόν ο Αζάρ!

Ο Εντέν Αζάρ σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2024!

Τίτλους τέλους στην καριέρα του σκέφτεται να βάλει ο Εντέν Αζάρ!
Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός που εδώ και καιρό αποτελεί «σκιά του εαυτού του» με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει σύμφωνα με δημοσιεύματα την επιθυμία να αποσυρθεί από την ενεργό δράση με το τέλος της επόμενης σεζόν.

Ο Αζάρ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Μαδριλένους, οι οποίοι ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν προορισμό έτσι ώστε να τον «ξεφορτωθούν».
Όπως αναφέρουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, ο Βέλγος θα παραμείνει στη Ρεάλ μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2024, και έπειτα θα «κρεμάσει τα παπούτσια του», νιώθοντας χορτασμένος από την καριέρα του.

Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Κάλβο!

Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στις τάξεις της Ανόρθωσης οι σκέψεις του Τόνι Κάβο να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός ζήτησε άδεια προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του.

Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, ο πρώην μεσοεπιθετικός του Άρη φέρεται να έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας πως κουράστηκε και ότι θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Αν συμβεί αυτό θα είναι μια απόφαση “κεραυνός εν αιθρία” για την Ανόρθωση αλλά και για όσους γνωρίζουν τον Κάλβο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός έχει εξασφαλίσει άδεια προκειμένου και να σκεφτεί και να αποφασίσει τι θα πράξει.

To Top