ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κοστίζουν οι διαφορές στις ήττες, χρειάζεται απόλυτο νικών στον β’ γύρο

Ο Άρης έχασε έδαφος στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ, όχι τόσο γιατί ηττήθηκε από την Αρμάνι και την Άλμπα εκτός έδρας, αλλά γιατί έχασε με πολύ μεγάλες διαφορές, κάτι το οποίο θα του στοιχίσει ακόμα και σε περίπτωση που κάνει το απόλυτο νικών στον δεύτερο γύρο του Last 32.

Οι 41 πόντοι από την Αρμάνι και οι 15 από την Άλμπα δεν είναι διαφορά που καλύπτονται εύκολα, ειδικά με την ιταλική ομάδα. Οι κίτρινοι στην καλύτερη περίπτωση θα έχουν ρεκόρ 4-2 στο Last 32 και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πρέπει τουλάχιστον να καλύψουν την ήττα από τους Γερμανούς την επόμενη βδομάδα.

Βέβαια η Άλμπα πάει σε Μιλάνο και Θεσσαλονίκη στον β’ γύρο και ενδεχομένως να μην φτάσει τις 4 νίκες, ενώ μένει να φανεί και η επίδοση της Νεπτούνας στην έδρα της με Αρμάνι και Άρη, παιχνίδι το οποίο είναι κομβικό για το θέμα πρόκριση για τους κίτρινους.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση, γίνεται ακόμα δυσκολότερη γιατί ήρθαν μαζεμένες τέσσερις άσχημες ήττες, όμως δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά η ομάδα από το να κοιτάξει μπροστά, να κοιτάξει να βελτιωθεί και να αντιστρέψει όλο το αρνητικό κλίμα που η ίδια δημιούργησε.

To Top