Κοτσαρίδης: “Θέλω να τα δίνω όλα και να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις”

Αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί φέτος εμφανίστηκε ο Κώστας Κοτσαρίδης, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο μέσος των κίτρινων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που γίνεται στον Άρη και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία του Άρη στο Πράβετς:  «Το μέρος είναι πολύ ωραίο και μας βοηθάει. Είναι το κατάλληλο για τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Οι προπονήσεις  είναι κουραστικές, αλλά πρέπει να βάλουμε κάποιες βάσεις. Όλα θα πάνε καλά και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο δικέφαλο: «Όλα είναι καλά. Δεν ήταν τίποτα».

Για την περυσινή εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα: «Ήταν μεταβατικό και δύσκολο. Από φέτος έχω βάλει κάποιο στόχο για μένα και την ομάδα. Θέλω να ξεγράψω τις κακές στιγμές από πέρυσι, αλλά να κρατήσω τις καλές».

Για τη φετινή χρονιά : «Όλα θα είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω πως άρχισε πέρυσι, αλλά φάνηκε ότι δεν ήταν καλή. Φέτος ξεκινήσαμε καλά και όλοι είμαστε αισιόδοξοι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Να είμαι καλύτερος στις προπονήσεις και να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας, γιατί είναι μεγάλες. Θέλω να τα δίνω όλα».

Για το ότι δεν υπολογιζόταν από τον Σούλη Παπαδόπουλο: «Ήξερα ότι δεν με υπολογίζει ο προηγούμενος προπονητής. Τώρα έχει αλλάξει όμως και όλα είναι καλά».

Για τη θέση στην οποία αγωνίζεται και αν μπορεί να παίξει στα αριστερά της άμυνας: «Κεντρικό χαφ είναι θέση μου, ενώ πέρυσι έπαιξα και αριστερά. Έχω παίξει μόνο έναν αγώνα σαν αριστερό μπακ. Αν χρειαστεί, θα το ξανακάνω».


To Top