Κοτσαρίδης: “Να βάλουμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας για να ανατρέψουμε την κατάσταση”

Ο Κώστας Κοτσαρίδης δεν προσπάθησε να βρει δικαιολογίες μετά την πικρή ήττα από τον Πλατανιά. Παραδέχθηκε ότι ο Άρης δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έχασε. Τόνισε, όμως, την ανάγκη να παρουσιαστούν όλοι με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να σώσουν την ομάδα!

“Eίπαμε ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο, δεν γνωρίζω τι δεν πήγε καλά, αλλά είναι γεγονός ότι ο Πλατανιάς έπαιξε καλύτερα από εμάς και πήρε δίκαια την νίκη” είπε αρχικά ο νεαρός μέσος των κίτρινων.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αποβολή του Γιαννιώτα είπε: “Δεν θέλω να χαρακτηρίσω την αποβολή, ούτε να κρίνω τον συμπαίκτη μου, ούτε τον διαιτητή. Είναι αλήθεια και πριν από την αποβολή αυτή δεν ήμασταν καλοί. Ο αντίπαλος μας είχε και πάλι την υπεροχή”.

Για το γεγονός ότι ο Άρης είναι για πρώτη φορά στη ζώνη του υποβιβασμού είπε: “Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και το καταλαβαίνουμε όλοι. Εμείς όμως θα πρέπει να την ανατρέψουμε, πιστεύω ότι μπορούμε, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και να βάλουμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας και να παλέψουμε μέχρι τέλους”.

To Top