ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κουέστα και Μπουσέ δίνουν την… “μάχη” τους για το αρχικό σχήμα!

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να χρησιμοποιηθεί ο Ζακαρί Μπουσέ, προκειμένου να δώσουν μία πρώτη ευκαιρία και στον Γάλλο γκολκίπερ.

Στην θέση αυτή, ο Άρης απαριθμεί στο φετινό του ρόστερ τέσσερις -πλέον- επιλογές, μετά την προσθήκη του Μάριου Σιαμπάνη. Εκτός των τριών, υπάρχει και ο Έμαν, ο οποίος πλέον έχει… υποβιβαστεί σε 4ος τερματοφύλακας, από εκεί που πέρσι ήταν 2ος, πίσω από τον Ισπανό. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, στον Άρη δεν υπολογίζεται και παρά την προσπάθεια που έγινε να πουληθεί ή να δοθεί δανεικός, εν τέλει παραμένει στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ, ο Γάλλος είχε μία καλή συνολικά εμφάνιση, γεγονός που βάζει πλέον αρκετά δύσκολα στον Κουέστα. Ο Ίβηρας γκολκίπερ αναγνωρίζει πως για να επιστρέψει σε θέση βασικού θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερος στην καθημερινότητά του.

Πλέον, υπάρχει και αυτό το κίνητρο, το οποίο είναι αλήθεια πως τα δύο προηγούμενα χρόνια που ήταν στην ομάδα, έλειπε σε μεγάλο βαθμό και ενδεχομένως να είχε προκαλέσει και έναν εφησυχασμό από την πλευρά του. Συν τις άλλοις, υπάρχει και ο νεαρός Σιαμπάνης, ο οποίος παρά τα 21 του χρόνια, προσπαθεί καθημερινά για μία ευκαιρία που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει με τις όποιες πιθανότητές του, την συγκεκριμένη θέση.

Η παρουσία του Κουέστα στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα είναι πολύ καλή, ο Ισπανός επικεντρώνεται στο πως θα βελτιωθεί ο ίδιος, προκειμένου να πείσει τον προπονητή του, να τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα.

To Top