ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δοκιμές ενδεκάδας από τον Μάντζιο, αλλάζει την προσέγγιση, όχι τόσο τα πρόσωπα…

Τελική ευθεία της προετοιμασίας του Άρη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται στην σημερινή προπόνηση να πάρει και τις αποφάσεις του για την αρχική ενδεκάδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, η οποία δεν θα διαφέρει και πολύ συγκριτικά με αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη αγωνιστική.

Ενδεχομένως, η μοναδική αλλαγή να είναι αυτή του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος είναι έτοιμος για το αρχικό σχήμα και θα πάρει την θέση ενός εκ των Μπερτόγλιο ή Μαντσίνι.

Από εκεί και πέρα, παίζεται η θέση του τερματοφύλακα ανάμεσα σε Κουέστα-Μπουσέ, με την άμυνα και τα χαφ να είναι -εκτός απροόπτου- οι ίδιοι. Δηλαδή, Σάκιτς-Ροζ-Δεληζήσης-Γκάνεα και Ματίγια-Τζέγκο. Σίγουροι στην επίθεση οι Λόπεθ και Γκάμα.

Αν κάτι θα αλλάξει, θα είναι σίγουρα η τακτική προσέγγιση του αγώνα. Ο Άρης θα πρέπει να είναι πολύ πιο επιθετικός απ΄ότι ήταν στο ΟΑΚΑ, καθώς απέναντί του θα έχει μία ομάδα, που πρωταρχικό της μέλημα θα είναι η άμυνα και οι αντεπιθέσεις.

Επομένως, αν και όλα δείχνουν πως στην αρχική ενδεκάδα θα είναι σχεδόν τα ίδια πρόσωπα με το ΟΑΚΑ, οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να είναι σταθεροί μεσοαμυντικά για να μην υπάρχουν προβλήματα, αλλά κυρίως περισσότερο δημιουργικοί στην επίθεση και φυσικά αποτελεσματικοί.

To Top