ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπεναλουάν: Πότε αναμένεται να έχει καλύψει το χαμένο έδαφος…

Συμπλήρωσε σχεδόν μία εβδομάδα προπονήσεις με τον Άρη, ο Γιοάν Μπεναλουάν, ο οποίος προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει στα επίπεδα φυσικής κατάστασης των συμπαικτών του.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός θεωρείται πως εξαιρετικά δύσκολα θα βρίσκεται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα του Σαββάτου ακόμα κι αν παρθεί η απόφαση να ακολουθήσει την αποστολή στα Γιάννινα.

Στον Άρη έχουν θέσει ως στόχο, τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, την 7η αγωνιστική, σε περίπου δύο εβδομάδες. Σε εκείνο το ματς, μάλιστα, δηλώθηκε από τον Άκη Μάντζιο να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών ο Λίντσεϊ Ροζ.

Ο Έλληνας προπονητής, σε συζητήσεις με τους συνεργάτες του έκρινε πως οι τρεις εβδομάδες (συνολικά) είναι ένα καλό χρονικό διάστημα για τον Μπεναλουάν, προκειμένου να καλύψει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Γι αυτό και αποφάσισε να δηλώσει τότε τον Ροζ και όχι νωρίτερα…

Mεταξύ του σαββατιάκου αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και αυτού με τον Αστέρα Τρίπολης, μεσολαβεί η αναμέτρηση του Άρη με την Λάρισα στο Αλκαζάρ. Δεν αποκλείεται, ο Άκης Μάντζιος σε αυτό το ματς να χρησιμοποιήσει τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό ως αλλαγή, ανάλογα πάντα με την εξέλιξη του αγώνα, προκειμένου να τον βάλει σιγά-σιγά όλο και περισσότερο μέσα στο κλίμα.

 

 

 

 

 

To Top