ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κουβέντα με Νέιμικ για επιστροφή μόνο στους ευρωπαϊκούς αγώνες!

Ο Άρης θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες – δεν είναι και λίγες – που έχει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ και από τη στιγμή που δεν υπάρχει διαθέσιμος ποιοτικός παίκτης στην κοινοτική αγορά ώστε να γίνει αντικατάσταση και ο Εστεμπάν Μπατίστα θα καθυστερήσει να απαντήσει, ενδέχεται οι κίτρινοι να προχωρήσουν σε μια άλλη λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS υπάρχει σε εξέλιξη μια κουβέντα με τον Ντρου Νέιμικ, για να επιστρέψει στον Άρη για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, ως προσθήκη στο ρόστερ! Ο Αμερικανός σέντερ ολοκλήρωσε πριν δυο εβδομάδες περίπου το συμβόλαιό του με την Μπαϊρόιτ και είναι ελεύθερος.

Η σκέψη των ανθρώπων του Άρη έχει βάση. Από τη στιγμή που στην κοινοτική αγορά δεν υπάρχει παίκτης που να μπορεί να βελτιώσει πραγματικά την ομάδα και το θέμα του Μπατίστα θα μείνει ανοικτό όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, τέθηκε στο τραπέζι να γίνει μια κουβέντα με τον Νέιμικ, για να βοηθήσει την ομάδα στους αγώνες του Γιούροκαπ, αρχικά στον β’ γύρο του Last 32 και εν συνεχεία αν η ομάδα προκριθεί και στους επόμενους.

Δεν υπάρχει προς το παρόν ενημέρωση για το πως βλέπει ο Νέιμικ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά για τους κίτρινους θα ήταν μια εξαιρετική “μέση” λύση γιατί είναι ένας παίκτης που γνωρίζει άριστα την ομάδα και τον προπονητή και θα δώσει μέσα στη ρακέτα αυτό που λείπει, την άμυνα με σωματική επαφή και την εμπειρία, η οποία μέχρι σήμερα προσφέρεται μόνο από τον Βασίλη Σίμτσακ.

To Top