ΜΠΑΣΚΕΤ

Κουζέλογλου: “Δείξαμε οτι το θέλουμε περισσότερο”

Ο Γιάννης Κουζέλογλου, πολυτιμότερος παίκτης του Άρη χθες βάσει της στατιστικής, έδωσε πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση και υπογράμμισε μετά τον αγώνα πως έδειξαν οι κίτρινοι ότι το ήθελαν περισσότερο.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ 3: “Πρώτη φορά έζησα αυτό το ντέρμπι εδώ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Δεν θέλω να μιλήσω για τακτική, προπονηθήκαμε σκληρά και με τη δουλειά καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Στο τέλος δείξαμε ότι το θέλουμε περισσότερο και πήραμε τη νίκη”.

Ρωτήθηκε τι προσφέρει αυτή η νίκη και απάντησε: “Μας δίνει κίνητρο να δουλέψουμε περισσότερο, να έχουμε το κεφάλι κάτω για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν γιατί θα είναι εξίσου δύσκολα και εκείνα”.

Για το ότι βρέθηκε στο παρκέ 22 λεπτά, εκ των οποίων σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο σχολίασε: “Σίγουρα… Κάποιες φορές θα είμαι εγώ, κάποιες φορές κάποιος άλλος. Σημασία έχει ότι η ομάδα κέρδισε, χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει, αλλά όπως είπα και πριν το κεφάλι κάτω για να συνεχίσουμε”.

To Top