ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κουκουλιάς: “Ο Πελεκάνος θα βοηθήσει αυτό που μπορεί, δεν είναι 100% έτοιμος”

Ο Νίκος Κουκουλιάς, γιατρός του Άρη, επεσήμανε πως ο Μιχάλης Πελεκάνος δεν είναι απολύτως έτοιμος και θα αποφασιστεί από τον Δημήτρη Πρίφτη η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά, ίσως και αναλόγως της εξέλιξης που θα έχει αυτό.

Μιλώντας στο Yellow Radio τόνισε πως “έχουμε μπει σε μια φάση που όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Ο Μιχάλης θα βοηθήσει αυτό που μπορεί. Είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος. Πάντως, θα ακολουθήσει την ομάδα και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού θα χρησιμοποιηθεί αναλόγως. Στην αποστολή θα είναι κανονικά, αλλά θα είναι απόφαση προπονητή. Αν κρίνει ο προπονητής πως πρέπει να τον χρησιμοποιήσει θα το κάνει όσο χρειαστεί” και πρόσθεσε: “Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα, ήταν αρχή του προβλήματος. Όμως, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η επιθυμία του Μιχάλη ήταν να παίξει. Έπαιξε, έπαιξε και πολύ και επιβαρύνθηκε. Σαφώς, τώρα είναι καλύτερα, αλλά δεν ήταν αρκετός ο χρόνος που είχαμε στη διάθεση μας για να γίνει τελείως καλά”.

Για την κατάσταση του Νίκου Δίπλαρου είπε ότι “έχει ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, αλλά δεν έχει φτάσει σε σημείο να κάνει θλάση. Θα μείνει εκτός αποστολής από αυτό το παιχνίδι για να είναι πανέτοιμος στα υπόλοιπα”.

To Top